Leon 9 månader!

Jag får så dåligt samvete att jag missat att blogga på rätt dagar nu hela tiden... Får aldrig tummen ur att blogga! Men den 29e mars blev prinsen 9 månader gammal, tiden går så galet fort! Nu har han varit utanför magen lika länge som han låg i magen. Dagen innan va vi på BVC och lillen vägde då 9560g och va 76,2 cm lång. Stora killen! ♥

BVC va lite förundrad över att han inte kan ordet lampa, alltså kollar på lampan om man säger det, till exempel. Ni andra som har barn i samma ålder, förstår dom sånt?! Han förstår "vovve" oftast men kanske inte till 100% men så är det mer vovve än lampor här hemma! ;) Lampor är inget intressant i jämförelse.

Annars utvecklas han normalt även om han är senare än dom flesta andra. Han har ju suttit helt stadigt några veckor bara, händer dock nån enstaka gång att han tippar fortfarande men nu kan han lägga sig ner från sittande och här om dagen, i onsdags rättare sagt, började han åla framåt! :D Innan har han ju bara tagit sig lite bakåt men helt plötsligt framför ögonen på mig kom han på hur man gör för att komma framåt så nu är det fullt ös här hemma, hihi!

Han är även superduktig på att gå när man håller honom i händerna. Han är lite vinglig men han är duktig på att ta steg och springer fram ibland, haha. Så himla snabb! Det är underbart och sorgligt på samma gång att det går så fort! ♥ Men den här gången vet jag (hoppas i alla fall) att vi kommer få vara med om det en gång till men nästa gång då, när man inte planerar fler. Vad jobbigt att veta att man inte får vara med om allt det här igen. Det finns ingenting som går att jämföra med att se sitt barn födas och växa upp.

9 månader ♥

Kommentarer
Postat av: Amanda

Lovis har ganska precis lärt sig lampan. Men det är för att vi har nött och nött om den där lampan efter att vi var på BVC och dom också tyckte att hon borde veta var lampan är. Men det har varit samma här; inte ett dugg intresserad av lampan, bara katterna som har varit roliga här :)

2012-04-04 @ 08:25:08
URL: http://amandakruger.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0