Urusel!

Jagär verkligen urusel på att uppdatera och hinner aldrig fixa designen :(

Leon har hunnit bli 11 månader den 29e, kan inte fatta hur fort tiden går! Heeeeelt galet! Vid 11 månader vägde han 9880g och 78,5 cm lång. Stora killen men vikten har saktat in rejält! Så trist att det är sommar nu så kommer inte få väga honom vid hans 1-årsdag utan en månad senare, jättetrist tycker jag! Vågen hemma funkar inte alls...

Det positiva är att han får en månad extra på sig innan läkarkontrollen, han är ju rätt sen med saker så det kan behövas.

Den här helgen sitter vi bara hemma... Pappan jobbar, det har regnat konstant hela helgen så här sitter vi! :P Leon äter lunch nu sen ska han nog få bada så vi fördriver dagen lite! ;) Vad gör ni när det är så tråkigt väder?!


Kommentarer
Postat av: Sofie - mamma till Juni

Så söt =)



Är dom på er på BVC för att han är senare med saker?



Vår BVC-tant mest skrattar åt alla framsteg dom ska ha gjort och menar att så länge de klarar vissa saker, även om det tar längre tid så behöver man inte vara orolig. Kommer ihåg när hon inte vänt sig från mage/rygg eller tvärtom vid 6 månaderskontrollen och jag var så orolig över att hon skulle tro att det var något fel på henne eller så. Men hon sa bara att hon lovade att hon kommer göra det nån gång, och det är klart att hon gjorde, haha.



Sen var hon 11 månadere när hon började krypa, 12 månader när hon reste sig helt själv och går jättebra nu vid 16 månader. Det är tur att dom är så olika, annars vore det väl tråkigt =P

Svar: Vem har du? :) Går du i Bergvik? Dom är inte på så men lite grann... Han kan inte ställa sig mot saker än mer än på knä och han blir ett år nästa vecka! Men önskade han skulle gå när han börjar dagis men tvivlar på det! :/
Sarah

2012-06-03 @ 12:51:00
URL: http://crystorm.devote.se
Postat av: Sofie Svedin

Ja vi går hos Birgitt i Bergvik. Juni reste sig på fötter nagen innan sin 1-årsdag, innan dess stod hon också bara på knä =)
När hon började gå gick hon superbra redan på en gång, på ett par dagar såg man ingen skillnad på dom som gått i flera månader och henne. När börjar han på dagis och hur gammal är han då?

Svar: Skönt att höra det då! :) Han kommer börja dagen innan han blir 14 månader 28/8 :)
Sarah

2012-06-21 @ 07:18:42
URL: http://crystorm.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0