Nya möbler!

Leon hade haft det superbra hos mormor och morfar! Sov hela natten förutom när han vaknade för nappen vid 06-tiden sov annars mellan 20-07:40! :) Min duktiga kille det. När vi kom och hämtade satt han och åt gröt och kunde inte brytt sig mindre om oss! ;) Visst är det jätteskönt att han inte är mammig alls men man önskade ju han skulle bli lite extra glad, haha men icke! Skönt att veta att det funkar i alla fall! :)

Igår va vi iväg och köpte en bänk till hallen på Jysk innan vi hämtade Leon sen ska vi köpa en matchande byrå så småningom! Efter det blir det inga fler möbler från jysk! Lika besviken varje gång för det blir snett och vint. Tacka er jag IKEA! :) Men bänken är snygg i alla fall. Idag har morfar vart här och skruvat upp en massa saker också så nedervåningen börjar likna ett hem. Mest en duk, en ryamatta och byrån i hallen som fattas nu! :) Och en hel del detaljer förstås, fordrande väldigt tomt på sånt! :)

Ligger här och tittar på mammor och minimodeller - tycker bara det är så sjukt!

Sen blir det soooova. Förkyld fortfarande! :( Så nu har vi vart hemma i 2 veckor typ, först tanden och nu en vecka sjuk. Verkar aldrig ta slut. Och hostan är värst! Hostar HELA nätterna... Måtte det sluta snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0