Kommande inköp!

Nu har det blivit mycket handla till bebis och det blir ju knapert med föräldrapenning men då vi har råd ska följande saker införskaffas inom en snar framtid! Dessvärre kostar det ju en del... Måste även ha nattduksbord men inte hittat något bra som passar vår säng så det finns inte med. Sen ska jag såklart handla lite småplock-inredning men det här är dom "stora sakerna" som ska inhandlas!

Till att börja med en soffa, våran nu är sååå sliten! Underbart med en stor skön soffa och den är helt perfekt. Däremot tar den upp hela vårt vardagsrum på längden men samtidigt har vi inget ivägen så det går ju men frågan är om det ser konstigt ut, jag är lite osäker när den tar upp en hel vägg fast det kan funka! Då får vi ha vår byrå vi har på ena sidan nu som tv-hylla i stället, ser väl kanske lite skumt ut med en byrå som tv-hylla (en lång Malm-byrå från IKEA) men tror det kan funka faktiskt. Sen slänga ut den expedithyllan vi har som tv-hylla nu eller ställa mot sidan och ha filmer o sånt i som vi inte kan ha där när vi har byrå.
Sen ett soffbord, ett vitt! Däremot osäker på om det blir just detta från IKEA men det är fint. Skulle dock vilja ha ett mindre, runt, enkelt, billigt men hittade inget bra nu kanske hittar något annat sen men detta från Hemnes är fint.
Och en TV! Vi har väntat på en platt-tv i mååånga år, har morfars tjock-tv nu, funkar ju men vi vill ha den här Samsung-tv:n! :D Så hoppas kunna införskaffa inom en snar framtid...
Och sist men inte minst en tvättmaskin, det lär behövas nu! Vi har ett liiitet badrum men badkaret får tas bort i så fall då det även är förberett för dusch och så får vi trycka in den här lilla 40cm breda tvättmaskinen bredvid där, borde funka! :) Slippa boka tvättider för att tvätta småsaker när man har en bebis... Sen tar den inte hur mycket som helst men man får hålla efter sen kan man ju boka tvättid nån gång ibland när man vill torktumla och sådär. Men perfekt att tvätta bebiskläder och småsaker i.





En trisslott med vinst, tack?

Kommentarer
Postat av: Marita

Undra sa flundra om det inte är exakt en sådan maskin vi har. I så fall kan jag säga att man får plats med SJUKT mycket i den. Precis lika mycket som i en vanlig maskin. Jag tvättar alltid hela ikeapåsen samtidigt, och det är inte lite kläder i en sån ska du veta ;)

2011-06-23 @ 11:51:01
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sjukt skönt med topmatad maskin! vi har skötdelen ovanpå våran så det hade inte funkat men sedan, när den ryker, då skulle jag GÄRNA byta ut våran frontmatade.

2011-06-23 @ 21:27:16
URL: http://enannandelavstockholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0