Beställt vagn!

Idag har jag och Johan hunnit umgås lite i alla fall... Dessvärre fick han hoppa in och jobba extra så han åkte innan kl 16 och vet inte riktigt när han kommer hem, snart hoppas jag... Blev en lång dag ensam igår! Hur som helst, vi startade dagen efter någon timmes tjat på honom för att komma upp ur sängen, med att åka ut till Stenö och gå lite ut på isen och sådär, Sammy fick springa lös lite. Han hade riktigt kul men det var dödskallt! Så blev bara ca 30 min. På väg hem åkte vi förbi Tommy Dronkers i hans nya crib i hamnen, he he, nä men husvagnen där han sitter och vaktar idag. Johan fick sig lite kaffe och vi pratade en stund. Hann hem och göra mat och äta sen fick Johan åka och jobba.


Innan vi åkte till Stenö i morse stannade vi dock till på Barnens Hus och beställde vagn, vi köpte ju citykorgen förut på rea och kände att det var dags att boka vagnen nu! Hämtar den dock i slutet av maj slipper den stå här så länge och så hinner vi spara ihop lite, är ju en del som ska köpas utöver vagnen också! :) Blev i alla fall vagnen nedan. Den lite dyrare varianden med PP-tyg och svart chassi men Johan ville bara ha den och jag gillar den också. Kul med lite färg, har en mörkblå citykorg bara. Och snyggt med svart chassi! :) Längtar dock tills vi har den här hemma och får känna på den, he he. Och har det köpet överstökat! Det känns värst för det är sååå mycket pengar. 500 kr betalt i alla fall i handpenning, alltid nåt, ha ha! ;) Får se om vi hämtar den i april redan om vi har råd, får ju hämta den när vi vill när den kommit in och leveransen är ca 6 veckor verkar det som men vi får vänta till slutet av maj också om vi vill det. Återstår att se!

Känns i alla fall galet bra att få beställningen gjord och handpenningen betald. Ett litet steg i alla fall! :D Tänkte köpa bilbarnstolen när lönen kommer men hörde idag att dom skulle ha kvällsöppet en kväll i mars med rea på bilbarnstolar vad det verkade som, så vi avvaktar tills dess. Blir perfekt! Hoppas den vi ska ha finns på rea då :D

Apropå köp, måste jag beställa försäkringen nu. Den börjar gälla när allt är betalt och den gäller från v. 23 eller 26 eller vad det är så lika bra att börja nu! :) Blir i alla fall försäkring från Trygg Hansa, verkar riktigt bra!

Kommentarer
Postat av: Frisören svarar:

Varför köper ni inte en begagnad vagn på blocket istället? Det finns ju hur mkt som helst att välja på, mkt billigare dessutom..

2011-02-23 @ 22:42:21
URL: http://frisortips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0