Lilla sjuklingen!

Vad maktlös man känner sig, magsjuk och hög feber. Jätteslö och legat mest hela dagen, sovit mer än han vart vaken. Han som brukar fara runt, sätta sig osv orkar knappt, ligger mest still. Sitter en halv minut men lägger sig sen ner... Man blir orolig för uttorkning men vill inte va för nojjig och åka in för minsta lilla heller för klart dom blir påverkade.

Hare this!! :( Hoppas man själv slipper bli sjuk bara så man kan ta hand om honom <3


Kommentarer
Postat av: Sabine

Hugo hade med sin första magsjuka nyss, fick de den 4:e maj nu. Tydligen går mkt magsjuka nu! Vet flera som fick de i helgen, lustigt. Nu har hela familjen på 4 st haft de, två ligger utslagna nu. Hoppas ni klarar er

2012-05-09 @ 21:19:13
URL: http://allavifina.blogg.se/
Postat av: Sabine

Sv: Håller tummarna för att ni slipper de! Hugo kräktes bara någon gång, med 3 dagars mellanrum. Kraftig diarré hade han hela tiden. Fredrik ringde 1177 och hörde lite, han sa att "jag och stora tjejen har inte blivit dåliga så vi klarar oss nog" De var på måndagen då både jag och Hugo var bättre, hon på sjukvårdsupplysningen hade bara skrattat åt honom och sagt "vänta bara". Oj va rätt hon hade! Här har vi med spritat händerna och försökt vara duktiga med de men icke. Men självklart behöver inte en hel familj få de bara för de, 1-3 dagar tar de att bli sjuk så är ingen dålig efter 3 dagar så har ni nog klarat er:) Min bror var ju här hela helgen och han var den enda som inte fick de:)



Kräksjukan är ingen hit!!! :/

2012-05-11 @ 09:24:21
URL: http://allavifina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0