Buspalatset!

Igår åkte vi med River m familj till Buspalatset och lekte, väldigt kul tyckte nog både vuxna och barn! ;) Tills dom blev trötta. Leon är lite liten än men han verkade ha kul ändå, åkte kana med mamma och pappa, lekte med klossar osv. Mamman glömde såklart kameran igen, måste sätta en lapp innanför dörren tror jag! Men blev lite mobilbilder och inväntar bilder från Amanda som alltid har med kameran som tur är :D

Efter Buspalatset åkte vi till mormor och morfar för att hämta Leons tv och slutade med en trerätters där! ;) Hihi. Gott va det i alla fall! :) Förrätt - aborre som pappa fått upp på dagen, filéat och panerat. Varmrätt - kycklingwok och efterrätt - crème brule. En vardags-trerätters m a o! :)

Idag har jag fått sovmorgon, ska snart upp och starta dagen, då ska det städas, pluggas, handlas och tränas! Behöver förresten tips, ska göra en hel hemsida som projektarbete men vet inte om vad, känns ju något lönlöst att bara göra en "skämtsida" som man sen inte har användning av. Så vore kul att göra nåt seriöst! Men vad?! Tips?! :)

Hoppas ni har en fin måndag, här kommer lite bilder från gårdagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0