Godmorgon!

Eller vi har varit uppe en bra stund. Ett par skulle komma och titta på lägenheten idag kl 10:30 men ringde förut i morse och sa att dom inte skulle komma men imorgon ska dom ha svarat så då måste dom sett det så nu blir det en tidig morgon imorgon igen, blää! Tänk om dom kunde vara ute i tid?!

Ja ja, vi har fixat sittdelen på vagnen så Leon kan vara med lite mer. Han får fortfarande ligga ner men när vi t ex är någonstans och äter lunch så kan han sitta upp bredvid oss i vagnen, för nu får vi pallra upp honom i liggvagnen så detta är ju mycket smidigare! :) Så vi ska inviga den när vi går till öppna förskolan sen.

Vi ska som sagt till öppna förskolan för kl 13 är det fotografering där! :) Träffa Amanda och River och ta en tur med dom på stan.

Igår va det babysim också, gick bra! :) Han verkar tycka det är mysigt men jag själv känner att det är liiite långrandigt, men tycker han det är kul offrar man sig ju! :D

Nu ska lillen käka lite morot och potatis och katrinplommon till efterrätt! Han älskar morot och han älskar katrinplommon. Jag hatar båda för dom är så jobbiga färger som hamnar på kläderna, haha! Jag föredrar typ potatis som är ljust! ;)

Hoppas ni får en fin dag. Dags att göra sig i ordning så man kan röra sig mot ÖF sen runt 12-tiden.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Åh, har ni också en Emmaljunga City Cross? :) Vi köpte ny här om dagen och är SUPERNÖJD med den. Elvira gillar den också mycket! Jag hade dock velat ha svart chassi och svart sittdel men nu fick det bli svart sittdel och chassi i silver... går ju inte att kombinera över färgerna (vilket är rätt knäppt egentligen).

2011-11-16 @ 21:25:22
URL: http://enannandelavstockholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0