Bumbo-premiär!

Idag var vi först på föräldrargrupp, del 2 av babymassagen och precis som första gången började Leon störtgråta på en gång vi la ner honom. Så det blev ingen massage för honom denna gången heller. Jättetråkigt! :/ Men men. Han gillar inte att ligga ner helt enkelt. Efter det åkte vi och släppte av pappa på jobbet och drog oss ut mot Ljusne till Amanda och River, gick ner på kyrkans barntimmar och det va bara vi där, hehe! :D Lekte där några timmar, Leon hade jätteroligt. Sen åkte vi och skjutsade pappa till nästa ställe innan vi åkte och hämtade paket och hem.

Leon fick paket från Ellos, ett stort! :D Det innehöll bumbon + bord, som vi fyndade för 326 kr allt som allt. Helt perfekt! Vi testade bumbon för några veckor sen hos River och det gick inte alls men idag gick det över förväntan! Leon lutar ju väldigt mycket åt höger men gick riktigt bra ändå. Pallrade dock upp honom sen så han skulle sitta ännu rakare och få träna! :) Gick som sagt väääldigt bra så där kommer han nog sitta en del, bra träning också att bli ännu stadigare. Han har dessutom börjat greppa saker riktigt senaste dagarna, märkte det egentligen idag, att han kunde ta det han ville ta liksom. Jättekul! :) Så han satt där och lekte en stund. Han höll dock ett stadigt tag i Sammys päls en stund, för säkerhets skull liksom! ;) Nej men hittills är Bumbon lätt ett av dom bästa köpen. Nu kan han ju sitta med mig där jag är och jag har ändå fria händer.

Han har liksom stått stilla ett bra tag nu känns det som, senaste månaden men på några dagar nu har han börjat utvecklas rejält igen! Kul! :)










Kommentarer
Postat av: Moster Hanna

ÅH, han är så söt med sina spinkiga ben och med ett hårt grepp i Sammys päls! :'D <3

2011-11-09 @ 19:10:09
URL: http://nubbly.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Frossle.com

Oiidesign

iPhonebutiken.se
Bling Skal

Macskal.se

RSS 2.0